Over ons

Daarom Maatstaff

Voor jou is jouw werk één van de belangrijkste dingen die er is. Je wilt je er liever geen zorgen over maken. Het vinden van een baan die bij je past en waar jij je goed voelt is hetgeen waar wij ons voor inzetten. Wij laten diverse organisaties kennis maken met jong talent.
w

Persoonlijk

Wij investeren in jou als young professional. Wij zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf naar boven haalt en jezelf ontwikkelt op de arbeidsmarkt. Je kunt bij ons groeien naar jouw volgende carrièrestap.

Flexibele oplossingen

Wij hebben onze dienstverlening zo ingericht dat wij in een constant veranderende behoefte kunnen inspelen. Heeft u tijdelijk wat minder werk? Geen probleem. U kunt beschikken over uw medewerkers wanneer u dat nodig heeft.

Jij staat centraal

Binnen onze organisatie staan onze medewerkers centraal. Wij zorgen voor een goede begeleiding, een opleidings- en ontwikkelingsplan en wij zorgen ervoor dat jij elke dag weer zin hebt om naar jouw werk te gaan.

Onze diensten

Uitzenden

Heeft u behoefte aan extra mensen voor een bepaalde tijd? Of heeft u onvoldoende capactiteit? Bij uitzenden stellen wij tijdelijk personeel ter beschikking aan de opdrachtgever. U hoeft uw kostbare tijd dus niet te besteden aan het vinden van gekwalificeerd personeel. Dit gebeurt binnen onze organisatie. U betaalt op flexibele basis, tegen een afgesproken tarief en zolang als u dat zelf wilt.
Wij zorgen ervoor dat wij de kennis en informatie over uw organisatie verzamelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij de juiste persoon kunnen selecteren voor uw organisatie. U maakt uiteraard zelf de keuze welke kandidaten u wilt inzetten.

Werving & selectie

Heeft u nieuwe medewerkers nodig, maar niet de tijd of kennis om de juiste persoon te vinden, kunt u gebruikmaken van werving en selectie. Hierbij nemen wij een aantal taken van u over. Dit gebeurt altijd in overleg. Wij kunnen voor u een wervende vacature opstellen, de juiste personen benaderen, selectiegesprekken voeren en de meest geschikte kandidaten aan u voorstellen. Deze tijdrovende klus kunt u aan ons overlaten zodat u zich kunt focussen op uw core business.
U neemt de medewerkers direct in dienst. U heeft dus zelf de regie over het contract en de arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen altijd dat de personen die wij voorstellen passen binnen uw budget.

Payrolling

Wilt u zelf de werving en selectie van uw personeel uitvoeren, maar niet de risico’s nemen die u loopt wanneer u iemand in dienst neemt? Of werkt u met een ZZP-er die onder de nieuwe wetgeving niet meer als ZZP-er aangemerkt kan worden? Dan is payrolling een interessante oplossing. U kunt uw personeel op flexibele basis inzetten. U betaalt dus opnieuw alleen wanneer uw personeel daadwerkelijk gewerkt heeft.

Ook advies over payrolling of personeelsplanning in het algemeen kunt u bij ons inwinnen.