Maatstaff is deze maand door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden.

 

Binnen Maatstaff kunnen leerlingen de doelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn en uiteraard leren om te werken in de praktijk binnen een volwaardig bedrijf. Om de leerlingen te helpen hun leerdoelen te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en zetten ons hier ook graag voor in. Door mee te werken in het bedrijf leer je de praktijk het beste kennen en heb je de mogelijkheid om te ontdekken wat je echt leuk vindt.

 

Ben jij een VMBO, MBO of HBO student en ben je op zoek naar een stageplaats? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@maatstaff.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij kunnen jou ook helpen bij een stage binnen groenbedrijven of andere sectoren.